Lamellen

Zonweringen zoals lamellen kunnen indien u kiest voor fijne smalle lamellen over het algemeen goed tussen de dubbele beglazing worden geplaatst. Gaat uw voorkeur uit naar iets bredere lamellen dan kunnen deze meestal onzichtbaar zonder het boren van gaten aan de kunstof ramen worden bevestigd.
Een voordeel van ingebouwde lamellen is dat deze altijd onbeschadigd en stofvrij zullen blijven, een nadeel is dat er slechts een zeer beperkte keuze is.lamellen, raamdecoratie

Horizontale lamellen (jaloezieën)

De van oudsher bekende jaloezieën hebben een nieuw jasje aan gekregen en kunnen daar door goed mee bij een modern interieur.
De lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en een breed scala aan ( moderne ) kleuren, kleurcombinaties en structuren.
Horizontale  jaloezieën zijn vanwege de licht- en zichtrichting uitstekend geschikt voor in de badkamer.

Verticale lamellen

Verticale lamellen worden ook  wel lamellen gordijnen genoemd. Lamellen gordijnen kunnen worden gemaakt van aluminium, pvc, hout en diverse stoffen. Vooral de stoffen gordijnen zijn vanwege de vaak warme sfeervolle uitstralingen een populaire raamdecoratie voor in woon- en slaapkamers.  Evenals de horizontale jaloezieën worden ook de verticale jaloezieën in een zeer breed scala aan kleuren en kleurcombinaties aangeboden.

Keuze bepalende factoren

De stand van de zon t.o.v. uw woning en de licht- en zichtrichting kunnen belangrijke keuze bepalende factoren zijn.